Capgemini bedankt, hallo VNG Realisatie!

Zoals het eeuwenoude gezegde al aangeeft: “Er is een tijd van komen en er is…”

Bijna 20 jaar heb ik met trots bij Capgemini mogen werken. Wat een mooie tijd! Veel geleerd en veel ervaring opgedaan.

Maar zoals bij alles is er een tijd van komen en een tijd van gaan.

Zo ook voor mij. Na bijna 20 jaar Capgeminist in hart en nieren te zijn geweest. Soms komt er een kans voorbij waarvan je voelt dat je die moet grijpen.

Ik heb voor Capgemini bij een grote hoeveelheid klanten binnen mogen kijken. Van onderwijs tot electronica producent, van Rijksoverheid tot gemeenten, van glasfabriek tot windmolen bouwer. Dat vond ik geweldig! Ook heb ik gaandeweg ontdekt dat mijn hart bij de Overheid ligt. Het bijdragen aan een mooi Nederland maakt me trots en geeft me veel voldoening!

Om die reden ben ik op 1 februari aan de slag gegaan bij de Informatiebeveiligingsdienst voor Nederlandse Gemeenten, de IBD, onderdeel van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG Realisatie). Dat was de kans die ik gewoon moest grijpen. En dat heb ik ook gedaan.

Graag wil ik alle Capgeministen bedanken voor alle mooie jaren! Ik heb binnen Capgemini veel geleerd van de mensen waar ik mee samen gewerkt heb. En dat waren er in bijna 20 jaar heel wat! Geweldige mensen, het was mij een eer om met jullie te mogen samenwerken!

Nu heb ik het enorm getroffen met mijn nieuwe werkplek! Ik ben medebewoner van de beroemde Willemshof. Wat een geweldige, historisch rijke plek!

Vanaf deze mooie plek zeg ik tegen mijn nieuwe collega’s: “Hallo VNG Realisatie! Wat super dat ik deel mag uitmaken van deze mooie organisatie!”

You may also like...