IBD VDW module 1 themajaar afgerond

Het eerste thema jaar van Verhogen Digitale Weerbaarheid (VDW) voor Nederlandse gemeenten zit er op! Wat een ontzettend mooi traject om hier aan te mogen bijdragen. Echt top! Het was een intensief traject, maar zeker de moeite waard. We hebben de Nederlandse gemeenten veel hulpmiddelen aangeboden om hun digitale weerbaarheid te verhogen. Velen zijn er ook al mee aan de slag gegaan!

Komend jaar gaan we weer verder met het VDW traject. In de loop van het eerste kwartaal onderzoeken we hoe we in het nieuwe jaar de gemeenten het best kunnen helpen in dit traject. Van daaruit geven we het traject verder vorm. Hou deze website, of de website van de IBD dus goed in de gaten!

Alle ontwikkelde materialen, webinars, templates etc. zijn beschikbaar op de website van de Informatiebeveiligingsdienst, de IBD. Neem snel een kijkje!

You may also like...